Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νεαρός άντρας χτύπησε με σιδερόβεργα την πρώην σύντροφό του – «Έβαλε φωτιά σε ρούχα και λεφτά» λέει η γυναίκα

Ο 29χρονος έβαλε φωτιά σε ρούχα, λεφτά, χαρτιά και έσκασε τα λάστιχα από το μηχανάκι του παιδιού μου» λέει το θύμα

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με καταγγελία, ένας 29χρονος της έκανε επίθεση και τη χτύπησε άσχημα.

Το σπίτι της γυναίκας στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, προσέχουν συνεχώς οι αρχές μετά την καταγγελία και μήνυσή της για επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της. Ο 29χρονος έχει ήδη συλληφθεί, ωστόσο η γυναίκα φοβάται για την ακεραιότητά της αφού «απειλείται η ζωή της» όπως έχει αναφέρει.

Το θύμα, μιλώντας στο Star, περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε από τον 29χρονο, ο οποίος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο με σίδερο.

«Με χτυπάει την πρώτη φορά με ένα σίδερο οικοδομής. Πάει να με χτυπήσει στο πρόσωπο, μου έρχεται στο “δόξα πατρί”, στο μέτωπο. Τον διώχνω την πρώτη μέρα και αρχίζει να κλαίει», είπε αρχικά.

Η γυναίκα αφού κατήγγειλε το περιστατικό, όταν γύρισε σπίτι ο 29χρονος της είχε ετοιμάσει κι άλλη «έκπληξη»: «Τον αφήνουν ελεύθερο, φεύγω και εγώ από εκεί, έρχομαι εδώ και βλέπω ένα σύννεφο. Έβαλε φωτιά σε ρούχα, λεφτά, χαρτιά, τα πάντα όλα. Έσκασε τα λάστιχα από το μηχανάκι του παιδιού μου που πάει στο στρατόπεδο. Έσπασε την έξω πόρτα», πρόσθεσε η γυναίκα.

«Ενώ η δικαστής του είπε να μην με ξανά ενοχλήσει, με έχει πάρει τηλέφωνο, δεν το έχω σηκώσει, μου έχει κλέψει όλα μου τα κινητά. Τον έχει καταγγείλει και η πρώην γυναίκα του κι άλλη μία κοπέλα που είχε στην Τούμπα. 

Οι γείτονες του ζευγαριού ανησυχούν και ζουν με τον φόβο του 29χρονου, ο οποίος έχει βρεθεί τουλάχιστον 3 φορές στην πολυκατοικία, προκαλώντας φασαρίες.

Ο 29χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές αφού σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εμπλακεί σε οπαδικά επεισόδια, ενώ φέρεται να είναι υπεύθυνος και για τον θάνατο του σκύλου του.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χιόνια μέχρι τα δίκτυα του ψαρά» βλέπει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας για την Πέμπτη – Τσουχτερό κρύο και χιονόνερο σφυροκοπούν την χώρα
Πέρα από τα χωριά της Εύβοιας που έχουν «θαφτεί» ήδη κάτω από το χιόνι, ο μετεωρολόγος προβλέπει χιονοπτώσεις και σε Χίο, Λέσβο, Σαμοθράκη, Σποράδες και βόρειες Κυκλάδες
Χιόνια στη θάλασσα