Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος σκότωσε 16 γάτες – Τους έβαλε δηλητήριο στην τροφή

Έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη

Μήνυση κατά αγνώστων υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας για τη δηλητηρίαση 16 γατιών, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στη Θεσσαλονίκη.

Μία φιλόζωη γυναίκα φρόντιζε, όπως συνηθίζει, 20 γάτες στις οποίες έβαζε φαγητό. Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο (01.03.25) ωστόσο ένας άγνωστος έβαλε στην τροφή δηλητήριο, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο αντιδήμαρχος Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, Σπύρο Τζελέπη και άλλους συνεργάτες να στέλνουν τις γάτες για νεκροψία, ενώ ελήφθη δείγμα από τη δηλητηριασμένη τροφή.

«Η αστυνομία κάνει τους απαραίτητους ελέγχους για τον εντοπισμό του δράστη και ερευνά την υπόθεση μέσω των καμερών που έχει η γύρω περιοχή. Θέλουμε να εντοπιστεί και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος για να καταλάβουν κάποιοι πως για τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις υπάρχουν συνέπειες», είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ. Διαμαντάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε σκάφος στο λιμάνι του Βόλου
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για την πλήρη κατάσβεση, ενώ έχουν τεθεί σε επιφυλακή και οι υπηρεσίες του ΟΛΒ (Οργανισμού Λιμένος Βόλου), προκειμένου να συμβάλουν στην ασφάλεια του χώρου
Φωτιά σε σκάφος
Η τελευταία φορά που ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε την Ελλάδα: Το μήνυμα για τους μετανάστες και το «Πιστεύω» που είπε στα ελληνικά
Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Πάπας Φραγκίσκος πραγματοποίησε τη δεύτερη και εν τέλει την τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα. Τότε...
Ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ελλάδα