Πέμπτη, 12 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Είχε βρεθεί μεθυσμένος πάλι ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι – «Η κόρη μου είναι σε σταθερή κατάσταση» λέει ο πατέρας της γυναίκας

Θεσσαλονίκη: Είχε βρεθεί μεθυσμένος πάλι ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι – «Η κόρη μου είναι σε σταθερή κατάσταση» λέει ο πατέρας της γυναίκας

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το ζευγάρι που παρέσυρε ο 46χρονος οδηγός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές καθώς είχε εντοπιστεί υπό την επήρεια μέθης και είχε παραβιάσει τον ΚΟΚ. Την ίδια ώρα ο πατέρας της γυναίκας μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr περιέγραψε το τροχαίο.

Ο πατέρας της 34χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, όταν αυτοκίνητο την παρέσυρε μαζί με τον σύζυγο και το παιδί της στην Θεσσαλονίκη χτες Τετάρτη (11.09.2024), μίλησε στο newit.gr και δήλωσε ότι όλοι ακόμη περιμένουν τους γιατρούς να τους ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας του ζευγαριού που δίνει μάχη στη ΜΕΘ.

«Οι γιατροί είναι πάνω από τα παιδιά και τους ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστώ και τα παιδιά του ΕΚΑΒ και όλο τον κόσμο που μας στηρίζει. Είναι μεγάλο το σοκ, όταν πασχίζεις να μεγαλώσεις το κορίτσι σου. Το μωρό είναι καλά ευτυχώς, τώρα τι να πω…ο Θεός ξέρει, αυτός αποφασίζει, θα δούμε είναι νωρίς ακόμη», είπε αρχικά ο πατέρας της γυναίκας.

Και συνέχισε: «Ήρθε η κόρη μου με τον άντρα της και το παιδί της για διακοπές από 1η Σεπτεμβρίου. Νοικιάζαμε Μηχανιώνα και στις 11 του μήνα πήγαν να πάρουν ένα αυτοκίνητο για να πάνε 3 μέρες διακοπές. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Ήταν 2 μέτρα μακριά από το δρόμο και τους πήρε “σβάρνα”».

«Η κατάσταση της κόρης μου είναι σταθερή, το μωρό “πετάχτηκε” κοντά 10 μέτρα μακριά μέσα στο καρότσι του αλλά είναι καλά στην υγεία του», δήλωσε ο πατέρας.

Αναφορικά με τον οδηγό του αυτοκινήτου που του παρέσυρε ο πατέρας της 34χρονη είπε: «Εμπιστεύομαι στη διακιοσύνη, τον οδηγό του αυτοκινήτου δεν τον ξέρω και δεν με ξέρει. Δεν έχω κάτι μαζί του εγώ θέλω το παιδί μου».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι μαζί με το παιδί τους παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του τροχαίου εχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν για περιστατικό μέθης που αφορά παράβαση του ΚΟΚ

Σήμερα Πέμπτη ο 46χρονος οδηγός πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε πιει τσίπουρο.

Ο εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη απήγγειλε στον οδηγό που αποδείχθηκε ήταν μεθυσμένος δίωξη για κακούργημα. Ενώπιον του εισαγγελέα φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ο 37χρονος άντρας, που μαζί με την 34 έγκυο σύζυγό του και το δύο ετών παιδί του είχαν παρασυρθεί και τραυματιστεί από το αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος, υπό την επήρεια αλκοόλ, σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της γυναίκας, η οποία επίσης νοσηλεύεται στην Εντατική, είναι σταθερή, ενώ το παιδάκι νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις