Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στην είσοδο πολυκατοικίας όπου μένει αστυνομικός

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές τριών ατόμων, σε βάρος των οποίων όμως δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο και αφέθηκαν ελεύθερα

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (γκαζάκια) τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (15.04.2025) , σε είσοδο πολυκατοικίας, στη Θεσσαλονίκη.

Η έκρηξη από τα γκαζάκια σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα προκαλώντας υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην πολυκατοικία διαμένει αστυνομικός με τις Αρχές να ερευνούν αν η έκρηξη έχει κάποια σχέση με αυτό.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές τριών ατόμων, σε βάρος των οποίων όμως δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο και αφέθηκαν ελεύθερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα