Kλειστοί θα είναι το Σάββατο (15.03.2025), από τις 11 το πρωί τρεις σταθμοί του Μετρό στη Θεσσαλονίκη. Στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Μετρό thessmetro.gr κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών στη Θεσσαλονίκη, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι» τις ώρες που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά.
Εξάλλου, μετά την ολοκλήρωση του αποψινού (14.03.2025) συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη για τα Τέμπη, το Μετρό λειτουργεί, πλέον, κανονικά.