Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη – κορονοϊός: Σύσκεψη με Χαρδαλιά – Χρυσοχοΐδη στον απόηχο του μεταλλαγμένου νοτιοαφρικανικού στελέχους

02.02.2021 | 19:51
Θεσσαλονίκη – κορονοϊός: Σύσκεψη με Χαρδαλιά – Χρυσοχοΐδη στον απόηχο του μεταλλαγμένου νοτιοαφρικανικού στελέχους

Ευρεία σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (04.02.2021) με τη συμμετοχή των κ.κ. Χαρδαλιά και Χρυσοχοΐδη για την πανδημία. Αναμένεται να γίνει αναλυτική εξέταση της κατάστασης στη συμπρωτεύουσα μετά και την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά και της εμφάνισης του μεταλλαγμένου νοτιοαφρικανικού στελέχους του.

Η σύσκεψη της Πέμπτης (04.02.2021) στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου και θα λάβουν μέρος εκτός από τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκο Χαρδαλιά, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου και η προϊσταμένη του ΕΟΔΥ στη Βόρεια Ελλάδα.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Αρνητικοί στον κορονοϊό οι δύο διάκονοι και το στενό τους περιβάλλον

Επίσης, το παρόν στη σύσκεψη θα δώσουν ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και Δημόσιας Υγείας, Χρήστος Μήττας, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπης Στεργιάδης, οι πρόεδροι τριών επιμελητηρίων (Εμποροβιομηχανικό, Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό), ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την τελευταία (σ.σ. 02.02.2021) ενημέρωση του ΕΟΔΥ, στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν 162 νέα κρούσματα του κορονοϊού, πολλαπλάσια σε σχέση με τον επιβεβαιωμένο αριθμό μολύνσεων του προηγούμενου διαστήματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version