Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Κρίσιμες ώρες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό – Παλεύει για δεύτερη μέρα στη ΜΕΘ

12.09.2024 | 09:05
Θεσσαλονίκη: Κρίσιμες ώρες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό – Παλεύει για δεύτερη μέρα στη ΜΕΘ

Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ένα ζευγάρι το οποίο συνόδευε το ανήλικο παιδί τους στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου στην περιοχή της Θέρμης, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024. Από την παράσυρση οι δύο γονείς τραυματίστηκαν σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ. Το ανήλικο παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΩΤΗΡΗΣ)

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ζευγάρι το οποίο μαζί με το δίχρονο αγοράκι του παρασύρθηκαν χθες (11.09.2024) το πρωί σε τροχαίο από αυτοκίνητο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός που προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, συνελήφθη, αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και σήμερα θα περάσει το κατώφλι του.

Εις βάρος του, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης σχημάτισαν δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Οι δύο γονείς έχουν τραυματιστεί σοβαρά και βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ το δίχρονο αγοράκι τους βρίσκεται στην παιδοχειρουργική. Όπως είπαν οι γιατροί το πρώτο 24ωρο είναι δύσκολο για τους δύο γονείς και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες. Μάλιστα η 34χρονη γυναίκα είναι έγκυος και βρίσκεται στον 5ο μήνα της κύησης.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ένα ζευγάρι πεζών, οι οποίοι βρίσκονταν μαζί με το παιδί τους στον δρόμο που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με την Περαία.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ, έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Το ζευγάρι είναι από το Βέλγιο και βρίσκονταν για διακοπές στην χώρα μας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version