Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της τουρκικής μαφίας για ναρκωτικά βλέπει το ελληνικό FBI πίσω από την εκτέλεση του 45χρονου

Τα δύο θύματα επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον δεύτερο που τραυματίστηκε ελαφρά

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με το μαφιόζικο χτύπημα με πυροβολισμούς και τον έναν νεκρό στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας το μεσημέρι της Τρίτης (25.02.2025).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός είναι Τούρκος 45 ετών, και οι πυροβολισμοί από τους δράστες τον βρήκαν στην καρδιά και το κεφάλι. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας ο ομοεθνής του, 39 ετών.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο περισυνέλλεξαν 7 κάλυκες. Τα δύο θύματα επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον δεύτερο που τραυματίστηκε ελαφρά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο – τύπου τζιπ – πλησίασε το όχημα των θυμάτων καθώς αυτό κινούνταν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, «κλείνοντας» την πορεία του στον δρόμο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άτομο που επέβαινε στο τζιπ άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκινήτου των δύο Τούρκων, τραυματίζοντας θανάσιμα τον συνοδηγό. Τα κίνητρα της ένοπλης επίθεσης ερευνώνται από αστυνομικούς του Οργανωμένου Εγκλήματος.

«Μας έκλεισαν τον δρόμο και άρχισαν να μας πυροβολούν» είπε ο 39χρονος οδηγός του αυτοκινήτου στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες την υπόθεση έχει αναλάβει το ελληνικό FBI, καθώς εκτιμάται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών της τουρκικής μαφίας για ναρκωτικά.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα