Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 35χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό και είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 35χρονου, ο οποίος παρίστανε τον αστυνομικό και είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο 35χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στις Συκιές Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση εντάλματος των διωκτικών αρχών της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο 35χρονος τουλάχιστον από το 2019, βρισκόταν στην Ελλάδα και, με αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, κινούνταν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Νομούς Δράμας, Καβάλας και Σερρών παριστάνοντας άλλες φορές τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο στη Χώρα μας και είχε σαν αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλες τον Έλληνα αστυνομικό.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 35χρονος δεν είχε καμιά σχέση με την Γερμανική Αστυνομία και τα έγγραφα τα οποία κατείχε που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ότι αποδείκνυαν την υποτιθέμενη ιδιότητα, του ήταν πλαστά. 

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο στον αποθηκευτικό χώρο του οποίου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρχείων φωτογραφίας και βίντεο που αφορούν υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο φερόμενος δράστης φέροντας στολή της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβη σε Νοσοκομείο της πόλης, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων παριστάνοντας τον αστυνομικό .

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του εντοπίστηκαν δύο (2) κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, πλαστογραφία πιστοποιητικών και αντιποίηση οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στον εξής σύνδεσμο 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέλος εποχής για τα πιστοποιητικά γέννησης κι οικογενειακής κατάστασης – Πολιτική ταυτότητα και στους ένστολους
«Θα βγει εγκύκλιος η οποία θα ενημερώνει όλους τους εμπλεκόμενους ότι πλέον δεν ξαναζητάμε αυτά τα πιστοποιητικά» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπαστεργίου
δημόσιος υπάλληλος 1
Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, στο 100% η πληρότητα σε πλοία και ΚΤΕΛ - «Σημειωτόν» σε Κηφισό και Αττική Οδό
Έως και 30 λεπτά οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πάνω από 35.000 εκδρομείς θα φύγουν σήμερα από τα λιμάνια της Αθήνας - Ξεπέρασαν τους 100.000 οι ταξιδιώτες που επέλεξαν λεωφορεία των ΚΤΕΛ
Αυτοκίνητα τα διόδια 21
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα