Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 48χρονος της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» – Θα μεταφερθεί στην Αθήνα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του για τη ληστεία τράπεζας στη Θεσσαλονίκη ο 48χρονος. Το φερόμενο ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» θα οδηγηθεί στην Αθήνα για να εκτίσει ποινή κάθειρξης γι’ άλλη ληστεία.

Ο 48χρονος έχει καταδικαστεί ερήμην σε κάθειρξη 16 ετών, καθώς φέρεται πως συμμετείχε μαζί με άλλα δύο μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», σε ληστεία που έγινε στον Χολαργό, τον Οκτώβριο του 2019.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η απολογία του για τη ληστεία που διέπραξε σε τραπεζικό υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης κράτησε περισσότερο από μια ώρα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για 9 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Click4more: Επαναστατική Αυτοάμυνα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την ληστεία στον Χολαργό!

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταχθεί στην Αττική για να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί ερήμην για τη ληστεία του Χολαργού το ’19.

Με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον 48χρονο πραγματοποίησαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συμμορία «χτύπησε» δεκάδες ναούς της Λάρισας και έκλεψε τάματα και καμπάνες - Ανάμεσά τους ένας ανήλικος
Οι δράστες έκαναν 49 προσπάθειες κλοπών, εκ των οποίων 39 σε ναούς της Λάρισας, από μια σε εκκλησίες στα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη και οκτώ σε καταστήματα, επιχειρήσεις και ένα συνεταιρισμό
Εκκλησία 1