Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 28χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη έπειτα από την καταγγελία μίας 31χρονης για παρενόχληση σε βάρος της.
Ο άνδρας με καταγωγή από τη Ρουμανία, ο οποίος διέμενε στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να αφαίρεσε τις πινακίδες του αυτοκινήτου της γυναίκας, να την απείλησε και να την παρενόχλησε σεξουαλικά, με την 31χρονη να προχωρά σε σχετική καταγγελία σε βάρος του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα, σύμφωνα με τη γυναίκα, ο 28χροος ένα 24ωρο νωρίτερα την «επισκέφθηκε», στον εργασιακό της χώρο, όπου την εξύβρισε και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της.
Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.