Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 2χρονου κοριτσιού που είχε ντυθεί παρανυφάκι και τυλίχθηκε στις φλόγες

Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του 2χρονου κοριτσιού που είχε ντυθεί παρανυφάκι και τυλίχθηκε στις φλόγες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε σταθερή κατάσταση παραμένει το 2χρονο κοριτσάκι από τη Θεσσαλονίκη, που υπέστη εγκαύματα στο 60% του σώματός του, όταν το φόρεμα του «λαμπάδιασε» ξαφνικά όσο ο πατέρας του έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», το άτυχο κοριτσάκι φορούσε ένα φόρεμα με τούλι αφού θα γινόταν παρανυφάκι στον γάμο του θείου του. Ο 28χρονος πατέρας του έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του, με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους το περασμένο Σάββατο (25.05.2024) σε χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν έγινε ανάφλεξη εξαιτίας του καυσίμου με αποτέλεσμα και οι δύο να τυλιχτούν στις φλόγες. Το 2χρονο παιδάκι φέρει σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το κορμάκι και νοσηλεύεται.

«Έβαζα βενζίνη στο αυτοκίνητο μου με το μπιτόνι, η κόρη μου ήρθε και με αγκάλιασε από πίσω, δεν ξέρω πως ακριβώς συνέβη», είπα χαρακτηριστικά ο πατέρας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται σε ΜΕΘ νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάφλεξη προκλήθηκε από στατικό ηλεκτρισμό από το τούλι που είχε το «νυφικό» φόρεμα το οποίο φορούσε το κοριτσάκι.

Ο γάμος του θείου έγινε κανονικά λίγο μετά το περιστατικό, ωστόσο το γλέντι ματαιώθηκε. Η 2χρονη είχε ντυθεί παρανυφάκι για να δώσει το παρών στην τελετή. 

«Είναι καλά, πάει καλύτερα. Έγινε αντίδραση με ηλεκτρισμό και κάτι τέτοια και με το φουστανάκι από το κοριτσάκι και έγινε. Αλλά όλα καλά, πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα. (Εγκαύματα έχει) λίγο στο σώμα, αλλά πάλι καλά δεν ακούμπησε πρόσωπο και τέτοια πάρα πολύ»», είχε πει ο θείος του παιδιού.

Κα ο 28χρονος πατέρας τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις