Site icon NewsIT

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 8χρονη που είχε εξαφανιστεί από σχολική εκδρομή – Την βρήκε η ΕΜΑΚ

28.05.2024 | 14:41
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 8χρονη που είχε εξαφανιστεί από σχολική εκδρομή – Την βρήκε η ΕΜΑΚ

Σώο βρέθηκε το 8χρονο κοριτσάκι το οποίο είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ώρες κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.  Το κοριτσάκι εντόπισαν άνδρες της ΕΜΑΚ και τους είπε ότι έχασε τον προσανατολισμό της.

«Τους ευχαριστώ όλους. Όλο τον κόσμο που βοήθησε να βρεθεί το παιδί μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Ήρθε η αστυνομία, η Πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, όλος ο κόσμος. Όλους να τους έχει ο Θεός καλά. Το παιδί πήγε ως ένα σημείο και από ότι μας είπαν άλλα παιδάκια κατάφερε και βγήκε από ένα ξέφωτο απέναντι και πέρασε τον κεντρικό για αυτό αργήσαμε να τη βρούμε. Έχασε τον προσανατολισμό του. Ήταν μόνο του, χάθηκε μόνο του. Ήταν ένα παιδάκι μαζί του που έφτασε ως ένα σημείο και μετά γύρισε. Η δικιά μου έκατσε λίγο ακόμη και μετά έχασε τον προσανατολισμό της, ανέβηκε πάνω και τέλος καλό, όλα καλά», τόνισε ο πατέρας του παιδιού στο newsit.gr.

Και συνεχίζει: «Μόλις το μάθανε, οι άνθρωποι όλοι κινητοποιηθήκανε, η περιφέρεια, όλοι. Εγώ μόλις ενημερώθηκα έτρεξα κατευθείαν. Βρέθηκε ευτυχώς μέσα σε δυόμισι ώρες. Καλά είναι στην υγεία της, το πρώτο που ζήτησε ήταν λίγο νεράκι και παγωτό. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο ειδικά τα σώματα ασφαλείας. Τους δασκάλους, τους χωριανούς, κινητοποιήθηκε όλο το χωριό (το Ζαγκλιβέρι)». 

Η μαθήτρια φοιτά στη Β’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στην Ανάληψη και είχε πάει με το σχολείο της εκδρομή στο Πλατανόρεμα Ζαγκλιβερίου. Η εξαφάνισή της έγινε αντιληπτή περίπου στις 12 το μεσημέρι και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και έγιναν έρευνες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι πήδηξε αυτή την περίφραξη με άλλες δύο συμμαθήτριές της διαφεύγοντας της προσοχής των συνοδών δασκάλων και στη συνέχεια όμως έχασε τον προσανατολισμό του.

Τα άλλα δύο κορίτσια γύρισαν όμως αυτο όχι. Τελικά η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version