Σάββατο, 31 Αυγ.
24oC Αθήνα

Θρίλερ με τη σύλληψη δυο Τούρκων στην παραλιακή με βαρύ οπλισμό μέσα σε τζιπ

Θρίλερ με τη σύλληψη δυο Τούρκων στην παραλιακή με βαρύ οπλισμό μέσα σε τζιπ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια περίεργη υπόθεση με τη σύλληψη δυο Τούρκων, που κουβάλαγαν βαρύ οπλισμό και πιάστηκαν χθες αργά το βράδυ στην παραλιακή μέσα σε ένα θηριώδες Mercedes SUV, εξετάζουν οι διωκτικές αρχές.

Όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, η σύλληψη των δυο Τούρκων, ηλικίας 43 και 45 ετών σημειώθηκε χθες (30/8/24) αργά το βράδυ στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου. Το λευκό Mercedes G63, διέσχιζε την παραλιακή, όταν ξαφνικά μια εποχούμενη περιπολία, τους έκανε σήμα να σταματήσουν. Οδηγός ανέβασε χειρόφρενο, ενώ ο συνοδηγός κατέβηκε κάτω χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το θηριώδες τζιπ και μέσα εντόπισαν δύο πιστόλις μάρκας Glock με γεμιστήρες και μετρητά περίπου 3000 ευρώ. Αμέσως ειδοποιήθηκε το «Διαρρηκτών» της Ασφάλειας Αττικής και ακολούθησαν κατ’ οικον έρευνες όπου βρέθηκαν άλλα πέντε όπλα.

Οι δυο Τούρκοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία όπου έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν ενώ τα όπλα, έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι «καθαρά» ή αν όχι, σε ποιες ενέργειες έχουν απασχολήσει. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις