Ελλάδα

Θρίλερ στο Ρέθυμνο: Συνελήφθη με εντολή ΕΥΠ ξένος υπήκοος για τον οποίο υπήρχε απαγόρευση εισόδου στη χώρα

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε τουριστική περιοχή στο Ρέθυμνο Βρετανός υπήκοος ιορδανικής καταγωγής, για τον οποίο υπήρχε απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα για λόγους εθνικής ασφαλείας.

Το σήμα στις τοπικές αστυνομικές αρχές έφτασε από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) και την Κρατική ασφάλεια.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΥΠ ενημέρωσε την Αστυνομία του Ρεθύμνου ακόμη και για το σημείο στο οποίο διέμενε ο συλληφθείς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Βρετανός έφτασε στην Ελλάδα στις 30 Αυγούστου με την οικογένειά του.

Στην Βρετανία βρίσκεται σε κατάλογο υπόπτων υπό επιτήρηση για σχέσεις με ισλαμιστικές οργανώσεις και μυστικές υπηρεσίες.

Η χαρακτηριστική εντολή που έχει δοθεί για τον συλληφθέντα, είναι “να απελαθεί από την Ελλάδα με το πρώτο διαθέσιμο αεροπλάνο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Στους 20 βαθμούς ο υδράργυρος – Τοπικές βροχές σε Κρήτη, Δωδεκάνησα και Στερεά Ελλάδα
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας
Ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί 25% έως το έτος 2070 – Οι συνέπειες της δημογραφικής κρίσης και οι πιθανές λύσεις
«Αν η νέα γενιά αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, η σύνταξη στο μέλλον θα είναι μηδέν», η δραματική επισήμανση του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Πάνου Τσακλόγλου
Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας 2