Site icon NewsIT

Θρίλερ στον αέρα! Πτήση της British Airways για Αθήνα επέστρεψε στο Χίθροου

09.11.2015 | 16:31
Θρίλερ στον αέρα! Πτήση της British Airways για Αθήνα επέστρεψε στο Χίθροου

- Σύμφωνα με το flightradar24.com το αεροπλάνο στάλθηκε στο αεροδρόμιο στου Χίθροου - Η πτήση BA632 απογειώθηκε από το Λονδίνο για την Αθήνα το πρωί της Δευτέρας - Αναγκάστηκε να επιστρέψει εξαιτίας διαρροής καυσίμου - Με έναν κινητήρα η αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου - Αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα τεχνικό πρόβλημα ανάγκασε τον πιλότο της πτήσης BA632 να επιστρέψει στο Λονδίνο, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του με προορισμό την Αθήνα. Αιτία της αναγκαστικής προσγείωσης διαρροή καυσίμων. Σύμφωνα με το flightradar.com, το αεροπλάνο στάλθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους κινητήρες του αεροπλάνου έχει πάψει να λειτουργεί εξαιτίας της διαρροής και η αναγκαστική προσγείωση έγινε με έναν κινητήρα. Το αεροπλάνο, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Χίθροου με απόλυτη ασφάλεια.

Η πτήση της British Airways απογειώθηκε στις 11:55 (τοπική ώρα) το πρωί της Δευτέρας με προορισμό την Αθήνα. Μόλις διαπιστώθηκε το τεχνικό πρόβλημα, δόθηκε εντολή να επιστρέψει και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version