Ελλάδα

Θρήνος για τον Χάρι! Πνίγηκε στη Ζάκυνθο – Η μοιραία κατάδυση

Ήταν πριν από λίγες μέρες που ανέσυραν τη σορό του Xarry Byatt 30 μέτρα κάτω από τη θάλασσα στη Ζάκυνθο. Έκανε κατάδυσε και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια.

Ο 19χρονος Βρετανός εκπαιδευτής θαλάσσιων σπορ εργαζόταν στο Peligoni Club στη Ζάκυνθο. Σήμανε συναγερμός όταν βούτηξε φορώντας μονοπέδιλο και μάσκα και δεν βγήκε στην επιφάνεια μετά από ώρα.

Βρέθηκε αναίσθητος και τον μετέφεραν σε σκάφος διάσωσης όπου του έκαναν CPR. Εκπρόσωπος του Peligoni Club δήλωσε πως το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να τον σώσει όταν τον μετέφεραν στην ακτή.

Ο 19χρονος που πέθανε στη Ζάκυνθο

“Τρεις γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον επαναφέρουν στην ζωή ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο. Με την άφιξή του στο νοσοκομείο ανακηρύχθηκε νεκρός. Συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές αρχές για τη διερεύνηση του δυστυχήματος. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του”.

Η ζωή του στη Ζάκυνθο

Στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media ο 19χρονος φαίνεται να κάνει windsurfing και surfing με φίλους και συναδέλφους του στη Ζάκυνθο.

Φίλοι του 19χρονου έκαναν συγκινητικά αφιερώματα στο facebook. “Το γεγονός ότι έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους μου αφήνει ένα τεράστιο κενό”, έγραψε ο Ibby Thompson. “Φώτιζες κάθε μου μέρα. Είμαι από τους πιο τυχερούς που μπορώ να πω ότι σε ήξερα και θα σε σκέφτομαι μέχρι να συναντηθούμε ξανά. Ο παράδεισος είναι πολύ ευλογημένος που θα έχει μια ψυχή όπως η δική σου”.

Πηγή: Dailymail

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχεται η εφαρμογή eVivlio με δωρεάν λογοτεχνικά ηχητικά βιβλία για όλους – Γνωστοί καλλιτέχνες δανείζουν τις φωνές τους
Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να είναι φιλική στον χρήστη και θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες, χωρίς να απαιτείται σύνδεση σε λογαριασμό
Βιβλία
Από ακατάσχετη αιμορραγία ξεψύχησε η 44χρονη που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στη Σίνδο - «Δεν μάλωναν ποτέ»
Ο 53χρονος με ένα μαχαίρι κατέσφαξε την 44χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Οι κόρες τους έλειπαν από το σπίτι τη στιγμή του φονικού. Τι λένε συγγενείς και γείτονες στο newsit.gr
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το νέο ψηφιακό σύστημα για τα πρόστιμα της Τροχαίας στους παραβάτες οδηγούς
Το σύστημα θα αναζητά αυτόματα σε όλες τις σχετικές βάσεις δεδομένων για να εντοπίσει όλες τις προηγούμενες παραβάσεις του οχήματος και να προσδιορίσει τον παραβάτη οδηγό
Τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου