Ελλάδα

Θύμα ξυλοδαρμού άνδρας στα Εξάρχεια γιατί φορούσε μπλούζα με σύνθημα για τη Μακεδονία

Επίθεση κατήγγειλε ότι δέχτηκε ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη στην πλατεία Εξαρχείων επειδή φορούσε μπλούζα με σύνθημα για τη Μακεδονία.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς δέχτηκε επίθεση από αγνώστους όταν ήταν με την οικογένειά του στην πλατεία των Εξαρχείων επειδή στη μπλούζα που φορούσε υπήρχε αναγραμμένο σύνθημα για τη Μακεδονία.

Όπως αναφέρει ο 45χρονος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, είχε έλθει με την οικογένεια του στην Αθήνα και βγήκε βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων. Συγκεκριμένα ήταν με την σύζυγο του και το παιδί του που σπουδάζει στη Αθήνα, όταν μια ομάδα τους πλησίασε.

Επιτέθηκαν στον ίδιο, του έσκισαν την μπλούζα, η οποία σύμφωνα με το ΑΠΕ έγραφε «Μαχητές Μακεδονίας» και τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στο κεφάλι, ενώ τα άλλα δύο άτομα δεν τα πείραξαν.

Ο άνδρας μετέβη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και αφού του φρόντισαν το τραύμα αποχώρησε. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει προανάκριση και οι δράστες αναζητούνται.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, καταιγίδες και χαλάζι σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Ανατολική Στερεά
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει στα δυτικά τους 22 με 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου
Βροχή