Site icon NewsIT

Τι συμβαίνει τελικά με στοιχηματικές και survivor;

04.04.2017 | 19:57
Τι συμβαίνει τελικά με στοιχηματικές και survivor;

Εντυπώσεις έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον στοιχηματισμό γύρω από το Survivor μετά και από ερώτηση στη Βουλή του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου ο οποίος καλούσε την αρμόδια τη Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) να παρέμβει.

Η αλήθεια είναι ότι παγκοσμίως υπάρχει μια κατηγορία στοιχημάτων που ονομάζεται fun betting που κινείται όχι γύρω από αθλητικά γεγονότα αλλά από εκδηλώσεις όπως η Eurovision, μουσικά talent shows αλλά και τηλε reality όπως το Survivor.

Έτσι και στην Ελλάδα όλες οι στοιχηματικές εταιρείες έδιναν αποδόσεις με την απαραίτητη χρονική καθυστέρηση 6 ημερών ώστε να μην προκύπτουν ζητήματα λόγω της καθυστέρησης προβολής της εκπομπής.

Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία αυτή είναι συνήθης, οι εταιρείες ως όφειλαν, σταμάτησαν να δίνουν επιλογές μετά από την επιστολή που έστειλε η Ε.Ε.Ε.Π στις στοιχηματικές εταιρείες.

Η Stoiximan μάλιστα έβγαλε και σχετική ανακοίνωση στην οποία σημείωνε τα εξής:

“Σε συνέχεια της από 31/3/2017 ανακοίνωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ που αφορά στην τηλεοπτική εκπομπή SURVIVOR, με την οποία γνωστοποιείται ότι τα εκεί δρώμενα έχουν ολοκληρωθεί πριν την τηλεοπτική τους εμφάνιση, και της επίσης από 31/3/2017 επιστολής της Ε.Ε.Ε.Π. προς όλες τις εταιρείες που διεξάγουν τυχερά παίγνια και προσφέρουν στοιχηματισμό σε γεγονότα της ως άνω τηλεοπτικής εκπομπής, η STOIXIMAN, σεβόμενη το αίτημα της Ε.Ε.Ε.Π., αναστέλλει τον στοιχηματισμό για γεγονότα που προβάλλονται ετεροχρονισμένα για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσει η σχετική έρευνά της.

Και τούτο, παρά το γεγονός ότι οι αποδόσεις που προσφέρουμε για την τηλεοπτική εκπομπή SURVIVOR δίνονται με καθυστέρηση 6 ημερών και επομένως δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας. Η STOIXIMAN σέβεται τους πελάτες της και λειτουργεί εντός του θεσμικού πλαισίου που έχει θέσει η Ελληνική Πολιτεία και η αρμόδια αρχή (Ε.Ε.Ε.Π.). Μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας από την Ε.Ε.Ε.Π., η STOIXIMAN θα ενημερώσει εκ νέου τους πελάτες της και θα πράξει τα νομίμως προβλεπόμενα”.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, που αναφερόνταν στη χρονική υστέρηση που σημειώνεται μεταξύ της μαγνητοσκόπησης των επεισοδίων του Survivor και της τηλεοπτικής μετάδοσής τους, κάτι που όμως διορθωνόταν από όσες εταιρείες, ακολουθούσαν τη σωστή πρακτική της προσφοράς στοιχημάτων με καθυστέρηση κάποιων ημερών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version