Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Τι υποστήριξε ο τράπερ Trannos για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του – «Το είχα για την ασφάλεια μου»

Τι υποστήριξε ο τράπερ Trannos για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του – «Το είχα για την ασφάλεια μου»

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα, Σάββατο (22.06.24) ο γνωστός τράπερ Trannos, μετά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. 

Ο 24χρονος τράπερ Trannos συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, μετέβη σήμερα νωρίς το πρωί στις δικαστικές αρχές, προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για το «μπλόκο» της ΟΠΚΕ, ξημερώματα της Πέμπτης (20.06.24) στο Καματερό, όπου πιάστηκε μετά από έλεγχο να κατέχει ένα όπλο και σφαίρες.

Σήμερα μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, αφέθηκε ελεύθερος, «φορτωμένος» όμως με 15 μήνες φυλάκιση για κατοχή όπλων, η οποία ωστόσο αναστέλλει την εκτέλεση της απόφασης, μέχρι το Εφετείο.

Ο γνωστός τράπερ, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, υποστήριξε ότι το όπλο το είχε για την ασφάλεια του, ενώ και ο αστυνομικός που τον έπιασε στη συμβολή των οδών Τεπελενίου και Καλπακίου, είπε στην κατάθεσή του ότι ο 24χρονος παρέδωσε το όπλο οικειοθελώς και δεν αντιστάθηκε.

Ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ακόμη δε ότι το όπλο ήταν μη οπλισμένο και συνεπώς δεν ήταν έτοιμο για χρήση.

«Πράγματι απεδείχθησαν αυτά τα οποία ισχυριστήκαμε και έγιναν δεκτά και στο δικαστήριο και πλέον αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό όπου θα προσκομίσουμε και τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία θα αποδεικνύουν πλήρως τα όσα ισχυρίζεται ο εντολέας μου» δήλωσε στο newsit.gr ο συνήγορος του τράπερ κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις