Ελλάδα

Τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της Hellenic Train

Νέο απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της Hellenic Train, καταγράφηκε σήμερα (17.03.2023).

Το τηλεφώνημα για βόμβα έγινε στην Άμεση Δράση στις 16.20, με τον δράστη να υποστηρίζει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα εκραγεί σε δέκα λεπτά. 

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.) και ξεκίνησαν την έρευνα στα γραφεία της εταιρείας, επί της οδού Πετμεζά, η οποία έκλεισε, με αποτέλεσμα να υπαρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες ντροπής στα δικαστήρια Ευελπίδων: Μετέφεραν δικαστικά έγγραφα με ιμάντες μέσα σε μπλε σακούλες
Ως βασικό «όχημα» των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου μεταφέρονται δικογραφίες, χρησιμοποιούνται καρότσια σούπερ μάρκετ ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις τα ηλεκτρονικά καρότσια λόγω έλλειψης
Δικαστικά έγγραφα μέσα σε μπλε σακούλα μεταφέρονται μέσω ιμάντα