Ελλάδα

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό του Συντάγματος – Έλεγχος και… μερική εκκένωση

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου (16.03.2019) όταν έγινε τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

Ήταν 17:40 το απόγευμα του Σαββάτου όταν άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο 100 και υποστήριξε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο σταθμό του Μετρό το Σύνταγμα.

Ο άνδρας που τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση είπε επίσης ότι η βόμβα επρόκειτο να εκραγεί σε 30 λεπτά.

Στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα έγινε έλεγχος και απομακρύνθηκαν οι πολίτες που βρίσκονταν στα σημεία όπου έγινε έρευνα.

Από τον έλεγχο των αρχών, πάντως, δεν προέκυψε τίποτα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφωνεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το πως προκλήθηκε η πυρόσφαιρα αλλά και για την εμπλοκή του Ιδρύματος
«Θα υπάρξει επίσημη επικοινωνία με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ όπου θα ζητήσουμε να μην συσχετιστεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με την εργασία CFD που παρουσιάζεται στην έκθεση»
Το μοιραίο τρένο πριν την σύγκρουση στα Τέμπη