Site icon NewsIT

Τήλος: Τι λέει η γυναίκα που της καταλογίζουν ότι ζήτησε να ρίξουν μετανάστες στη θάλασσα

08.09.2024 | 13:49
Τήλος: Τι λέει η γυναίκα που της καταλογίζουν ότι ζήτησε να ρίξουν μετανάστες στη θάλασσα

Αίσθηση είχε προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (04.09.2024) στο λιμάνι της Τήλου κατά την άφιξη μεταναστών.

Η δήμαρχος της Τήλου Μαρία Καμμά κατήγγειλε ότι μια γυναίκα ζήτησε σχετικά με τους μετανάστες που μόλις είχαν φτάσει στο λιμάνι «να τους πετάξουν στη θάλασσα» και άρχισε να τραβάει βίντεο.

Την θέση της για το θέμα έδωσε η γυναίκα με ανάρτηση της στο facebook, καθώς και η ίδια τραβούσε βίντεο και διαψεύδει τα όσα της καταλογίζουν.

Στο δικό της βίντεο ακούγεται μάλιστα η δήμαρχος να μονολογεί «άντε μη σου δώσω μια και πας στη θάλασσα», απευθυνόμενη στην ίδια.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Σχετικά με το επεισόδιο στην Τήλο:

Ο λόγος που δεν έχω αντιδράσει μέχρι τωρα είναι ότι ήθελα να μαζέψω στοιχεία για όλα τα ψέματα αυτής της άγνωστης για μένα γυναίκας που θέλει να λέγεται δήμαρχος με αυτήν την απαίσια συμπεριφορά σε συμπολίτη της μόνο και μόνο επειδή έκανε μια ερώτηση.

Λοιπόν για όλους εσάς που πιστέψατε ένα φρικτό ψέμα και αρχίσατε να κατηγορείτε (βέβαια αυτοί που με στήριξαν ήταν πολύ πολύ περισσότεροι) έχω να σας πω αυτό.

Ναι, ήμουν στο λιμάνι και ψάρευα, όταν είδα το τεράστιο λιμενικό πλοίο να αράζει δίπλα μου, προς στιγμήν λέω στον εαυτόν μου… μα τι γίνεται? πόλεμος? μετά βλέπω να κατεβαίνει αυτό το πλήθος των 100 ατόμων με μαντήλια μούσια και μπογαλάκια με τα κινητά τους στο χέρι και ολόστεγνοι, κανονική μετακόμιση και ΟΧΙ μετανάστευση.

Και αναρωτήθηκα.. .γι αυτό οι Έλληνες μαθητές δεν πρέπει πλέον να κάνουν την προσευχή τους στα σχολεία πια?

Κι επειδή η εν λόγω κυρία ήταν μπροστά και φαινόταν να απολαμβάνει το θέαμα με ένα πλατύ χαμόγελο, την ρώτησα ευγενέστατα από που έρχονται και που τους πάνε και πως αυτό το μικρό νησί μπορεί να δεχθεί τόσο κόσμο.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ… η γυναίκα έγινε έξω φρενών και να φωνάζει υστερικά, νόμιζα ότι θα με δείρει. Ξέρεις μου λέει ποια είμαι εγώ, της λέω όχι, εγώ λέει είμαι η δήμαρχος εσύ όμως δεν μας είπες ποια είσαι μου λέει. Της συστήθηκα, είπα το όνομα μου κι έβγαλα το κινητό να βγάλω την όλη κατάσταση επειδή κατάλαβα ότι ήθελε να δημιουργήσει θέμα. Τότε βγάζει κι αυτή το δικό της και βγάζοντας με άρχισε να ψεύδεται αγανακτισμένα και καλα ότι εγώ είπα να τους πετάξει στη θάλασσα. Δεν μίλησα δεν απάντησα διότι ήδη ήξερα ότι θα την καταγγείλω για τα ψέματα της.

Δυστυχώς γι αυτήν υπάρχουν μάρτυρες και μαρτυρίες από άτομα που ήταν εκεί, ότι όλα αυτά ήταν ΔΙΚΕΣ της κουβέντες. Επίσης από όλους αυτούς που αντέδρασαν στο fb είδα και κατάλαβα ότι η γυναίκα αυτή μόνο έχθρες και αντιπάθειες εχει στη ζωή της, δεν φάνηκε να την στηρίζουν και πολλοί, αντίθετα με μένα. Κρίμα βέβαια γι αυτήν διότι αν ήταν λίγο μορφωμένη θα ήξερε να τα χειριστεί κάπως καλύτερα, ενώ έτσι έπεσε σε λάθη που δε μπορεί να διορθώσει, κρίμα.

Και ευχαριστω όλους αυτούς που με βρίσανε χωρίς καν να ξέρουν την αλήθεια και ακόμα πιο πολύ ευχαριστω τα άτομα που προφέρθηκαν να βοηθήσουν για να φανεί όλο αυτό το θέατρο του παράλογου.

Σύντομα πάλι κοντά σας…».

Να σημειωθεί ότι η δήμαρχος Τήλου σε ανάρτησή της είχε κατηγορήσει τη γυναίκα ότι ζητούσε να πετάξουν τους μετανάστες στη θάλασσα.

Την ανάρτηση της δημάρχου συνοδεύουν και μια σειρά από βίντεο.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version