Τετάρτη, 31 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τίνα Αλεξανδρή: Θρήνος για τη δημοσιογράφο του MEGA που έφυγε νωρίς – «Oμόρφυνες τον κόσμο με την ευγένειά σου»

Τίνα Αλεξανδρή: Θρήνος για τη δημοσιογράφο του MEGA που έφυγε νωρίς – «Oμόρφυνες τον κόσμο με την ευγένειά σου»

Σε ηλικία 38 χρονών, πέθανε χθες (31.07.2024) η χαμογελαστή δημοσιογράφος Τίνα Αλεξανδρή.

Η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Τίνας Αλεξανδρή, έχει προκαλέσει θλίψη σε όλο τον δημοσιογραφικό χώρο, με την ΕΣΗΕΑ να βγάζει σχετική ανακοίνωση.

Το 38χρονο χαμογελαστό και αισιόδοξο κορίτσι, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986.

Σπούδασε δημοσιογράφια σε ιδιωτική σχολή και στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ενώ πήρε μεταπτυχιακό από το Πάντειο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στην κοινωνική πολιτική.

Ξεκίνησε να εργάζεται στο «Mega Channel» ως βοηθός αρχισυντάκτη σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Η ΕΣΗΕΑ στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για μία δημοσιογράφο που υπηρέτησε τίμια και σεμνά το λειτούργημά της. Ήταν εργατική, ευγενική και αφοσιωμένη συνάδελφος.

Η κηδεία της αγαπημένης δημοσιογράφου θα γίνει αύριο στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τη συνάδελφο Παναγιώτα (Τίνα) Αλεξανδρή, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή, έπειτα από άνιση μάχη που έδινε επί μήνες, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας, σπούδασε στη συνέχεια δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας τίτλο μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην κοινωνική πολιτική.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στον Τ/Σ «Mega Channel», όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως βοηθός αρχισυντάκτη σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή υπήρξε μια ευγενική, αφοσιωμένη και εργατική συνάδελφος, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με παραδειγματική προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας και διακρίθηκε για το ήθος, την σεμνότητα και τη συναδελφική αλληλεγγύη. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της και πάντα πρόθυμη να τους συμπαρασταθεί σε επαγγελματικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ εκφράζει στους οικείους της τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και αποχαιρετά τη συνάδελφο που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

Η εξόδιος ακολουθία για την Παναγιώτα Αλεξανδρή θα ψαλλεί αύριο, Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Το σπαρακτικό αντίο φίλων και συναδέλφων της

Φίλοι και συνάδελφοί της έχουν κατακλύσει από το πρωί τα social media με συγκινητικές αναρτήσεις για να πουν το δικό τους αντίο στην αγαπημένη τους Τίνα.

Η δημοσιογράφος Μαριλένα Γεραντώνη αποχαιρέτησε τη φίλη της με ανάρτηση στο Facebook κάνοντας λόγο για ένα ταξίδι που ήθελε να κάνει η Τίνα Αλεξανδρή, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε…

«Αν η ευγένεια είχε χρώμα, θα ήταν ροζ… Αν η καλοσύνη και η γλυκύτητα είχαν μορφή, θα ήταν σαν τις ολάνθιστες κερασιές την άνοιξη στην αγαπημένη σου Ιαπωνία […] Όμως έριξες τα πέταλα σου νωρίς. Πολύ νωρίς. Σαν τα ανθάκια στις κερασιές στους κήπους του Κιότο και της Οκινάουα που ονειρευόσουν μια μέρα να δεις από κοντά» έγραψε στη λεζάντα η Μαριλένα Γεραντώνη.

Ο δημοσιογράφος Beny Λεβεντογιάννης έγραψε στην ανάρτησή του:

«Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν κάπου στον Απρίλη. Με πήρε τηλέφωνο να δει πως είμαι. “Εγώ είμαι καλά ρε μπάμια, τη γλύτωσα. Εσύ πως είσαι;” ,της είπα και ξέσπασε σε εκείνο το κακαριστό γέλιο. “Είμαι πολύ καλύτερα” μου απάντησε. “Αν συνεχιστεί έτσι θα αρχίσω να έρχομαι στη δουλειά σιγά σιγά”.

Μετά είπαμε δυο τρεις βλακείες, γελάσαμε με κάτι κουτσομπολιά, την πείραξα για άλλη μια φορά για τους Ιάπωνες που λάτρευε και της είπα πόσο βλαμμένοι είναι και της ευχήθηκα να έρθει να δουλέψουμε μαζί ξανά. Κλείσαμε το τηλέφωνο. Είχα την σιγουριά ότι θα ερχόταν. Δεν τα κατάφερε. Δεν θα έρθει ποτέ ξανά, να καθίσει δίπλα μου και να με ρωτήσει “Τι θα γίνει; Θα ανοίξουμε καμιά φορά οδηγό;”

Φίλος και συνάδελφός της έγραψε στο Facebook το πόσο ευγενικός και καλός άνθρωπος ήταν.

«Από την αρχή μαζί. Κάθε χρόνο μου έστελνε στα γενέθλια και περίμενε το παγωτίνι! Της άρεσε να μου πιάνει συζήτηση ενώ ήξερε ότι πάντα στο τέλος θα την τρολάρω. Νοιαζόταν για όλους μας. Ήταν πάντα χαμογελαστή, ακόμα κι όταν ήταν άυπνη. Φωτιές, σεισμοί, εκλογές εκεί. Η Ιαπωνέζικη μεταγραφή του καναλιού! Πως μας την έσκασες έτσι Τίνα Αλεξανδρή?», έγραψε στην ανάρτησή του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις