Παρασκευή, 5 Ιουλ.
22oC Αθήνα

Το ακραίο σενάριο για την τύχη του Boeing που ψάχνει όλος ο πλανήτης

Το ακραίο σενάριο για την τύχη του Boeing που ψάχνει όλος ο πλανήτης

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το εξαφανισμένο Boeing που αναζητά σχεδόν όλος ο πλανήτης και ο Ακριβός Τσολάκης, ο πιο έμπειρος άνθρωπος στην Ελλάδα για τη διερεύνηση αεροπορικών δυστυχημάτων έδωσε τη δική του εκδοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ακριβός Τσολάκης σύμφωνα με το διεθνές οργανόγραμμα σε τέτοιες περιπτώσεις, ενημερώνεται πρώτος στην Ελλάδα για ένα αεροπορικό δυστύχημα και εν συνεχεία είναι ο άνθρωπος που ενημερώνει την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Μιλώντας, ένας τόσο έμπειρος άνθρωπος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ, εξήγησε πως όσο δεν βρίσκονται τα συντρίμμια του αεροπλάνου οι αρχές είναι υποχρεωμένες να εξετάζουν και το σενάριο να μην έχει πέσει το αεροπλάνο, αλλά να το κατέλαβαν πειρατές και να το έχουν προσγειώσει.

Φυσικά ένα τέτοιο σενάριο θεωρείται ουσιαστικά σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά αφού δεν υπάρχουν συντρίμμια οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες εξετάζουν κι αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα πάντα με ένα τόσο απίθανο σενάριο, το αεροπλάνο θα μπορούσε να είχε προσγειωθεί σε κάποιο παλιό αεροδρόμιο ή σε κάποιο χώρο που προσφέρεται για προσγείωση και να βρίσκεται εκεί τόσες ημέρες καλυμμένο.

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας να είναι επεξεργάσιμο από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είναι πως το συγκεκριμένο αεροπλάνο είχε υποστεί μία μετατροπή και είχε μεταβληθεί σε extanding race αεροπλάνο. Δηλαδή να έχουν μεγαλώσει οι δεξαμενές καυσίμων και όταν “φουλάρει” να έχει μία τεράστια αυτονομία πτήσης, ικανή να μπορεί να ταξιδέψει κυριολεκτικά τον μισό πλανήτη.

Το σενάριο που επεξεργάζονται οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που είναι φανταστικό, είναι οι τρομοκράτες να θέλουν να γεμίσουν για παράδειγμα το αεροπλάνο με εκρηκτικά και πετώντας σε χαμηλό ύψος (ώστε να μην εντοπίζεται από τα ραντάρ και τους δορυφόρους) να εξαπολύσουν επίθεση κατά του στόχου που θα έχουν επιλέξει.

Αυτή η εκδοχή αποτελεί ένα ακραίο σενάριο, αλλά ακόμα κι αυτό εξετάζεται μιας και ακόμα μετά από τόσες ημέρες δεν έχει βρεθεί ούτε ίχνος του Boeing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανθρώπινο χέρι έκλεισε με διαφορά 14 λεπτών και τα δυο συστήματα εντοπισμού της πτήσης της Malaysian! – ΗΠΑ: Στο βυθό του Ινδικού το αεροπλάνο

Αυτό είναι το Boeing των Malaysian Airlines που ψάχνει όλος ο πλανήτης (VIDEO)

Ποιός πιλοτάριζε το Boeing 777 της Malaysian Airlines; Είχε επιβάτης της μοιραίας πτήσης γνώσεις αεροπλοϊας;

Οι τελευταίες ώρες των επιβατών της πτήσης 370 – Τα παιχνίδια της μοίρας – Οι “τυχεροί” και οι “άτυχοι”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε