Site icon NewsIT

Το απόγευμα της Παρασκευής η κηδεία του 19χρονου

15.08.2013 | 12:47
Ανείπωτη θλίψη για τον άδικο χαμό του 19χρονου. ΦΩΤΟ eurokinissi

Ανείπωτη θλίψη για τον άδικο χαμό του 19χρονου. ΦΩΤΟ eurokinissi

Στο σημείο όπου ο 19χρονος Θανάσης έχασε τη ζωή του, στη Λεωφόρο Παν. Τσαλδάρη στο Περιστέρι, φίλοι και περαστικοί αφήνουν λουλούδια και κεριά.

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει. Από τη μια στιγμή στην άλλη ο 19χρονος Θανάσης έφυγε από τη ζωή. Κι αυτό για ένα εισιτήριο. Για 1,40 ευρώ…

Η κηδεία του Θανάση Καναούτη θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο νεκροταφείο Περιστερίου.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Χθές , οδηγός και ελεγκτής αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς εγγύηση και χωρίς περιοριστικούς όρους. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το τμήμα Τροχαίας Περιστερίου να διερευνήσει τα αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας καθώς και να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στο λεωφορείο ώστε να εξακριβωθεί εάν το θύμα «πάτησε το κουδούνι κινδύνου, άνοιξε η πόρτα αλλά αυτομάτως το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, καθώς έτσι είναι προγραμματισμένο, και πέφτοντας έχασε την ισορροπία του».

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, καταθέσεις πρόκειται να ληφθούν από τους γονείς του 19χρονου, αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς και να κληθούν άμεσα σε ανωμοτί (χωρίς όρκο) κατάθεση ο οδηγός και ο ελεγκτής.

Αρμόδια πηγή ανέφερε πως από δυο καταθέσεις μαρτύρων δεν φαίνεται να σπρώχθηκε ο νεαρός από τον ελεγκτή ή τον οδηγό: «Υπήρξε μόνο διαπληκτισμός», «δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπήρξε πρόθεση», ανέφερε η πηγή, εκτιμώντας πως «περισσότερο κοινωνική διάσταση έχει το θέμα και λιγότερο νομική».

Υπ. μεταφορών: Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα

Τη θλίψη του για το περιστατικό εξέφρασε μέσω του Mega ο υφυπουργός Μεταφορών. Ο Μ. Παπαδόπουλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι “τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια ξεκάθαρη άποψη σε ό,τι αφορά στο περιστατικό μέσα από τις καταθέσεις και των επιβατών του τρόλεϊ και των εργαζομένων”.

Οταν ρωτήθηκε για τον τρόπο ελέγχου εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως εδώ και ένα μήνα το υπουργείο Μεταφορών έχει ξεκινήσει ήδη την κουβέντα για το πώς μπορεί να βελτιωθεί ο τρόπος ελέγχου στα μέσα μεταφοράς. “Δεν είναι λάθος, πρέπει όμως να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση στο προσωπικό και να βελτιωθεί ο τρόπος ελέγχου σε μια τόσο δύσκολη εποχή” . Τόνισε επίσης πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά διαπληκτισμών μεταξύ ελεγκτών και επιβατών οι οποίοι εντοπίζονται χωρίς εισιτήριο.

Διαβάστε

Ελεύθεροι αφέθηκαν οδηγός και ελεγκτής του τρόλεϊ για το θάνατο του 19χρονου – Τι λένε οι Οδικές Συγκοινωνίες για το συμβάν

Οι τραγικές στιγμές λίγο μετά την βουτιά – θανάτου του 19χρονου από το τρόλεϊ στο Περιστέρι – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία! 19χρονος έχασε την ζωή του προσπαθώντας να αποφύγει τους ελεγκτές σε τρόλει!

18χρονος σκοτώθηκε για ν’ αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version