Παρασκευή, 5 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Το ελληνικό ξενοδοχείο για γυμνιστές στην Πελοπόννησο που τη δεκαετία του ’80 σκανδάλιζε τα πλήθη και κατέληξε κτίριο – «φάντασμα»

Το ελληνικό ξενοδοχείο για γυμνιστές στην Πελοπόννησο που τη δεκαετία του ’80 σκανδάλιζε τα πλήθη και κατέληξε κτίριο – «φάντασμα»

Το ξενοδοχείο «Ακτή Σαλάντι» φτιάχτηκε σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου και τη δεκαετία του ’80 ήταν μια ξενοδοχειακή μονάδα που απευθυνόταν αποκλειστικά σε γυμνιστές

Σύμφωνα με το βίντεο του Up Stories αν το εγχείρημα με το ξενοδοχείο για γυμνιστές είχε προχωρήσει, σήμερα η περιοχή θα ήταν η Μύκονος της Πελοποννήσου ωστόσο οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας αλλά και της εκκλησίας, δεν άφησαν να πράγματα να κυλήσουν όπως τα είχαν σχεδιάσει οι δημιουργοί του ξενοδοχείου.
Το ξενοδοχείο ήταν περιφραγμένο για να μη φαίνονται οι γυμνιστές και σκανδαλίζεται ο τοπικός πληθυσμός αλλά και για να προστατεύει τους γυμνιστές από ηδονοβλεψίες που τη δεκαετία του ’80 έκαναν θραύση.

Διέθετε γήπεδα, αίθουσες εκδηλώσεων, παιδότοπο και κομμωτήριο. Ωστόσο, οι αντιδράσεις έφεραν προσωρινό λουκέτο στο ξενοδοχείο το οποίο στην πορεία, άλλαξε «χέρια» και λειτούργησε ως συμβατικό ξενοδοχείο αλλά τελικά έκλεισε οριστικά.

Σήμερα, όπως φαίνεται στις εικόνες του Up Stories το ξενοδοχείο λεηλατείται και σίγουρα δεν έχει την εξέλιξη που είχαν οραματιστεί οι δημιουργοί του…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις