Ελλάδα

Το κουίζ των 18.600.000 ευρώ – Πόσα ίδια αντικείμενα μπορεί να αγοράσει κανείς με το έπαθλο που κέρδισε ο νικητής του ΤΖΟΚΕΡ στην Πτολεμαΐδα

Ακόμα γιορτάζουν τον μεγάλο νικητή του ΤΖΟΚΕΡ οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας, μία εβδομάδα μετά το γλέντι που στήθηκε στο τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ.

Ο νικητής των 18,6 εκατομμυρίων ευρώ εξακολουθεί να είναι talk of the town, όπως και η εμπειρία που έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στην εορταστική εκδήλωση στο κατάστημα ΟΠΑΠ με πρωταγωνιστή το ΤΖΟΚΕΡ.

Υπό τους ήχους των Χάλκινών της Γουμένισσας, οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας έβγαλαν τα κομπιουτεράκια, έκαναν τις πράξεις και υπολόγισαν σε πόσα τεμάχια από πράγματα της καθημερινότητας αντιστοιχεί το έπαθλο των 18,6 εκατ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»