Κυριακή, 21 Ιουλ.
33oC Αθήνα

“Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις”… από το Μαξίμου ως το Εργασίας [pics]

“Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις”… από το Μαξίμου ως το Εργασίας [pics]

Σταθερά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ή από το υπουργείο Εργασίας όπου υπάρχει σε εξέλιξη συγκέντρωση συνταξιούχων. Με τα μικρόφωνα στο χέρι και τις κάμερες στους ώμους. Κάποιοι μετρούν αντίστροφα… 86, 85, 84.

Είναι οι εργαζόμενοι του Alpha, του Star, του Epsilon, του Mega. Εργαζόμενοι των καναλιών που δεν πήραν άδεια και έχουν μάθει από τα χείλη της κυβερνητικής εκπροσώπου πως 90 μέρες μετά το τέλος του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες τα κανάλια στα οποία εργάζονται θα κλείσουν. Θα πέσει μαύρο κι εκείνοι δεν θα βρίσκονται ούτε στο Μαξίμου πια ούτε στο υπουργείο Εργασίας ούτε πουθενά αλλού.

Για δεύτερη μέρα, άφησαν τα μικρόφωνα στο δρόμο και στις κάμερες κρέμασαν χαρτιά που πάνω τους είχαν γραμμένη μια φράση και μόνο: «το μαύρο, δεν έχει αποχρώσεις». Είναι το ίδιο με εκείνο που έπεσε στις 11 Ιουνίου του 2013 στην ΕΡΤ.

Είναι κι αυτοί οι εργαζόμενοι που βλέπουν το μαύρο να απειλεί το μέλλον τους. Που αγωνιούν για τα δεδουλευμένα τους, για τις αποζημιώσεις τους, για τη ζωή τους.

Το μήνυμα «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» δεν εμφανίστηκε μόνο έξω από το υπουργείο Εργασίας αλλά και έξω από το Μαξίμου, όπου τα κανάλια παραμένουν για να καλύπτουν τις συναντήσεις του πρωθυπουργού. Τη φωτογραφία από το Μαξίμου ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter η δημοσιογράφος του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα…

Φωτογραφία ΕΤΙΤΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε