Τετάρτη, 17 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Το newsit.gr μέσα στο σπίτι της Χαλκίδας που δολοφονήθηκε η 63χρονη από τον κολλητό της κόρη της

Το newsit.gr μέσα στο σπίτι της Χαλκίδας που δολοφονήθηκε η 63χρονη από τον κολλητό της κόρη της

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα όπου δέχτηκε της πέντε μαχαιριές από τον παιδικό φίλο της κόρης της φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφαλίσαμε αποτυπώνεται η είσοδος του σπιτιού στη Χαλκίδα, από την οποία εισέβαλλε ο 39χρονος δολοφόνος, το σαλόνι στο οποίο φαίνεται να βρίσκονταν ανέμελη η 63χρονη γυναίκα αλλά και τα σκαλιά στα οποία έσπρωξε και σκότωσε το θύμα ο δράστης.

Σύμφωνα με  την κατάθεση του καθ΄ ομολογία δολοφόνου αλλά και από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν από τις έρευνες τους οι αστυνομικοί ο 39χρονος διέπραξε  τη δολοφονία από τις 13:57 έως και 14:10 το μεσημέρι της 10ης Μαΐου.

Ο δολοφόνος που μπήκε με κλειδί  που ήταν κρυμμένο κάτω από μια γλάστρα στην αυλή του σπιτιού του θύματος, αντίκρισε μπροστά του την μητέρα της κολλητής του φίλη.

Αμέσως φαίνεται  να της επιτέθηκε και να έριξε την γυναίκα από τα σκαλιά του σπιτιού. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς με ένα μαχαίρι κατάφερε πέντε χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη της άτυχης γυναίκας.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο και άρπαξε μέσα από την ντουλάπα το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. 

Μετά από 24 ημέρες οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση, αξιοποιώντας το υλικό που συγκέντρωσαν κατάφεραν να φτάσουν στο δράστη και να περάσουν χειροπέδες στον 39χρονο άνδρα. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και προσπάθησε να δικαιολογηθεί πίσω από τον αρρωστημένο πάθος του για τον τζόγο.   

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις