Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Το ΠΑΜΕ κατά του νομοσχεδίου για την Υγεία (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Το ΠΑΜΕ κατά του νομοσχεδίου για την Υγεία (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για την Υγεία, πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η συγκέντρωση άρχισε στις 18:00 από την Ομόνοια και ολοκληρώθηκε μπροστά στη Βουλή.

Ο επικεφαλής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, υπογράμμισε ότι με την υγεία δεν πρέπει να παίζει κανείς.

“Να μην κλείσει να μην συγχωνευθεί κανένα ιατρείο, κέντρο υγείας καμία ιατρική μονάδα. Δεν θα πρέπει να πληρώνει ο άνεργος, ο χαμηλοσυνταξιούχος, κανένας έλληνας πολίτης ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του για τα φάρμακά του για τη στοιχειώδη περίθαλψη”, είπε.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τα σωματεία της ΔΕΗ

Νωρίτερα, το μεσημέρι, συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή πραγματοποίησαν τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενοι για την ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ).

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζοντας συνθήματα κατά των ιδιωτικοποιήσεων και κρατώντας πανό με συνθήματα όπως “Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας”, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, που όπως λένε, προωθεί η κυβέρνηση.

Στην ανακοίνωσή τους, τα σωματεία υποστηρίζουν ότι “η ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΗ και η πώληση του ΑΔΜΗΕ θα επιφέρει αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος, οι οποίες θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη ζοφερή κατάσταση όπου βρίσκεται ο Έλληνας καταναλωτής, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνά να αυξάνονται τα νοικοκυριά που θα μένουν χωρίς ρεύμα”.

“Εμείς θεωρούμε ότι αυτό (σ.σ.: το νομοσχέδιο) σημαίνει πώληση της Ελλάδας, πώληση της περιουσίας του ελληνικού λαού και αφορά όλο τον ελληνικό λαό και όχι μόνο αυτούς που εργάζονται σε αυτή την επιχείρηση”, δήλωσε η πρόεδρος των εργαζομένων ΑΔΜΗΕ, Αργυρώ Πέτρου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tην άλλη εβδομάδα η λίστα βιταμινών και φαρμάκων που θα πωλούνται στα σούπερ μάρκετ

Έρχονται τα ΚΕΠ-Υγείας! Τι θα προσφέρουν

Οι μίζες πάνε…Άδωνι! Τα κλεμμένα εισπράττει ο υπουργός Υγείας

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε