Σάββατο, 17 Αυγ.
31oC Αθήνα

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη τον Σεπτέμβριο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη τον Σεπτέμβριο

Συναυλίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων για τον μήνα Σεπτέμβριο. Δείτε το αναλυτικά.

Ξεχωριστές μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνει για τον μήνα Σεπτέμβριο η Τεχνόπολη στο Γκάζι. Και τον μήνα που μας έρχεται το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει κάθε λογής τέχνη στον χώρο που αποτελεί πρότυπο πολιτισμού και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Ένα γαλλικό “πανηγύρι” των La Femme θα στηθεί στην Κεντρική Αυλή της Τεχνόπολης. ​Παράλληλα, η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, άρρηκτα δεμένη με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, δε θα μπορούσε παρά να είναι η σκηνή που θα φιλοξενήσει το πανηγυρικό φινάλε του κύκλου της ΒΑΒΕΛ, τ​ης παράστασης που σ​υζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, ​και μας προσκάλεσε να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.​​

Επιπλέον, ο παλμός του Athens School Festival, του απόλυτου νεανικού μουσικού θεσμού της πόλης που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, θα χτυπήσει δυνατά στην Τεχνόπολη. Ενώ λίγο μετά, ο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα «Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Στη συνέχεια, οι Locomondo έρχονται με δύο καινούρια τραγούδια στις “αποσκευές” τους καθώς και δύο ξεχωριστές συναυλίες στην ίδια σκηνή, θα χαρίσουν στο κοινό ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε