Δευτέρα, 1 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Το ραντεβού των διεθνών μαφιόζων στο κέντρο της Αθήνας – Δύο συλλήψεις και δέκα προσαγωγές

Το ραντεβού των διεθνών μαφιόζων στο κέντρο της Αθήνας – Δύο συλλήψεις και δέκα προσαγωγές

Χειροπέδες σε έναν Ουκρανό, ο οποίος καταζητούνταν στην Ρωσία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και σε άλλους δύο αλλοδαπούς πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Ουκρανός, για τον οποίο είχε εκδοθεί ερυθρά αγγελία διεθνών αναζητήσεων, ανήκει στη διαβόητη διεθνή εγκληματική οργάνωση Vor V Zakone, που «δραστηριοποιείται» σε κλοπές, ληστείες, απατές και άλλα σοβαρά αδικήματα.

Οι αστυνομικοί όπως φαίνεται είχαν πληροφορηθεί για την έλευση του Ουκρανού στη χώρας μας, άλλα και για κινήσεις υπόπτων ατόμων που φαίνεται να ανήκουν στην παραπάνω ομάδα. Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, σχεδόν κάθε χρόνο μέλη της Vor V Zakone, συναντώνται σε διάφορες χώρες τις Ευρώπης, προκειμένου να σχεδιάσουν έκνομες πράξεις τους.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας της πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν τον Ουκρανό μαζί με έναν Μολδαβό κι έναν ακόμα Ουκρανό σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας.

Πέρασαν χειροπέδες στο άτομο που καταζητούνταν από την Ρωσία, αλλά και στον Μολδαβό, καθώς πάνω του είχε ένα πιστόλι.

Εκτός όμως από τις δύο συλλήψεις οι αστυνομικοί προσήγαγαν τουλάχιστον άλλα 10 άτομα, τα οποία φέρεται να είχαν συναντηθεί με τον Ουκρανό και ελέγχονται, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιο ήταν το περιεχόμενο των ραντεβού τους.     

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις