Παρασκευή, 27 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στην Αντίπαρο

Στην Αντίπαρο βρίσκονται από το περασμένο Σάββατο ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον. Σύμφωνα με το greekreporter το ζευγάρι έφτασαν στην Ελλάδα με ιδιωτικό τζετ και φορώντας μαντίλες στο πρόσωπο έφτασαν στο αγαπημένο τους νησί στις Κυκλάδες.

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον έχουν μια πέτρινη βίλα 450 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται σε μια έκταση 6 στρεμμάτων μεταξύ των χωριών Γλύφα και Χώρα.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, αυτό είναι το μόνο μέρος όπου οι Χανκς και ο Γουίλσον «μένουν μόνοι τους για να χαλαρώσουν, να συναντηθούν με φίλους, να κάνουν δείπνα και να χαλαρώσουν, μακριά από τις απαιτήσεις του Χόλιγουντ και τα φώτα της δημοσιότητας».

Πριν από λίγες ημέρες ο Τομ Χανκς έκλεισε τα 64 του χρόνια. Και οι δυο είχαν προσβληθει τον περασμένο Μάρτιο από κορονοϊό ενώ έκαναν γυρίσματα στην Αυστραλία. Μάλιστα πολλές φορές έχει πει ευθέως ότι «δεν σέβεται» τους ανθρώπους που αρνούνται να φορούν μάσκα δημόσια κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday, @tomhanks We love you so much. You are our anchor. Every day with you is a blessing. “Give me your answer, fill in a form Mine for evermore Will you still need me, will you still feed me When I’m sixty-four” YES!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις