Ελλάδα

Τουρίστρια έπεσε και τραυματίστηκε σε φαράγγι στα Σφακιά της Κρήτης

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες

Μια 55χρονη Γαλλίδα τουρίστρια τραυματίστηκε όταν διέσχιζε μαζί με την παρέα της το φαράγγι της Ίμπρου στα Σφακιά στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretapost το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (16/04/2025) όταν η τουρίστρια άγνωστο πως, γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία της στο φαράγγι στα Χανιά.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες.Οι πυροσβέστες εντόπισαν την 55χρονη και την μετέφεραν σε ασφαλές σημείο έξω από το φαράγγι όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες παρέλαβαν την άτυχη γυναίκα και την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 55χρονη έχει τραυματιστεί στο πόδι και τη μέση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ομαδικός βιασμός 14χρονης στο Κερατσίνι: Πώς παρέσυραν το κορίτσι οι «άγουροι» βιαστές – Η αγωνία της οικογένειας και η μεγάλη απόφαση
Το κοριτσάκι, χαμένο και σοκαρισμένο από όσα φρικαλέα βίωσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (01/07/25), περιπλανιόταν για ώρες στον Πειραιά
i-stock
Γιατί οι πυρκαγιές σε Χαλκιδική και Ιεράπετρα είχαν διαφορετική εικόνα - Τα δύο πρόσωπα του ίδιου φαινομένου
Οι δύο περιπτώσεις πυρκαγιών, υπενθυμίζουν πως η συμπεριφορά μιας φωτιάς εξαρτάται από τη σχέση μεταξύ δύο «δυνάμεων» - Της «δύναμης» της φωτιάς (πόσο έντονη είναι η καύση) και της «δύναμης» του ανέμου
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής