Site icon NewsIT

Τουρκία: Έτσι εντοπίστηκε ο 78χρονος από την Κοζάνη στην Κωνσταντινούπολη – Οι κινήσεις του ταξιτζή που έβαλαν τέλος στο θρίλερ

13.09.2024 | 13:31
Τουρκία: Έτσι εντοπίστηκε ο 78χρονος από την Κοζάνη στην Κωνσταντινούπολη – Οι κινήσεις του ταξιτζή που έβαλαν τέλος στο θρίλερ

Έξι ημέρες διήρκησε το θρίλερ της εξαφάνισης του 78χρονου από την Κοζάνη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, ενώ βρισκόταν σε εκδρομή. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε σώος το πρωί της Παρασκευής (13.09.2024) σε περιοχή της πόλης, από οδηγό ταξί.

Ο ταξιτζής ήταν αυτός που αναγνώρισε τον ηλικιωμένο άνδρα από την Κοζάνη μέσα από τις φωτογραφίες και τα φυλλάδια που είχαν διαμοιραστεί σε ολόκληρη την Κωνσταντινούπολη και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 78χρονος μεταφέρθηκε με όχημα της τοπικής αστυνομίας, στο αστυνομικό τμήμα, ενώ κλήθηκαν και εκπρόσωποι του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης.

Ο ταξιτζής που εντόπισε τον αγνοούμενο, συμμετείχε από χθες ενεργά στις έρευνες για τον 78χρονο, μαζί με την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Οι έρευνες εντατικοποιήθηκαν, όταν έγινε γνωστό ότι συνάδελφός του οδηγού ταξί, τον είδε να περιφέρεται σε πάρκο της Κωνσταντινούπολης, 4 περίπου χιλιόμετρα μακριά από την πλατεία Ταξίμ, όπου χάθηκαν τα ίχνη του ηλικιωμένου.

Δείτε φωτογραφία του newsit.gr από τη μεταφορά του 78χρονου στο αστυνομικό τμήμα

                       

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έρευνες συμμετείχε ενεργά και το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, με τη δημοσιογράφο Ευφορσύνη Κυριαζή, η οποία εντόπισε τον ταξιτζή που είδε τον 78χρονο χθες το πρωί στο πάρκο.

Οι δύο οδηγοί ταξί συμμετείχαν στις έρευνες με τη δημοσιογράφο του Live News Ευφροσύνη Κυριαζή

Πώς εντοπίστηκε ο 78χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οδηγός του ταξί όταν εντόπισε τον 78χρονο, τον μετέφερε στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει η οικογένειά του από την Κοζάνη.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να τους εντοπίσει εκεί και έτσι ενημέρωσε άμεσα το Ελληνικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης. Με τη σειρά του, το Προξενείο ενημέρωσε την τουρκική αστυνομία, η οποία παρέλαβε τον 78χρονο και τον οδήγησε με ασφάλεια στο αστυνομικό τμήμα, ενημερώνοντας παράλληλα και τους συγγενείς του για την ευτυχή εξέλιξη.

Φώτο: Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής στο οποίο μεταφέρθηκε ο 78χρονος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, εκεί ο 78χρονος θα δώσει κατάθεση σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη και χάθηκαν τα ίχνη του.

Συγκινημένη η οικογένειά του

Βαθιά συγκινημένη, η κόρη του 78χρονου Ντίνα Παπαδημητρίου, δήλωσε κλαίγοντας στο newsit.gr: «Ο πατέρας μου βρέθηκε τώρα το πρωί και είναι καλά. Δεν γνωρίζουμε ακόμα όλες τις λεπτομέρειες. Κλαίμε από χαρά που βρέθηκε και είναι ζωντανός»

«Είναι καλά στην υγεία του ευτυχώς. Ακόμη δεν πήγα κοντά του, γιατί βρισκόμουν σε άλλη περιοχή και χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσω εκεί. Τον βρήκε  ένας ταξιτζής σε ένα πάρκο, τον αναγνώρισε και κάλεσε την αστυνομία. Εμένα με ενημέρωσαν οι προξενικές αρχές και πρέπει να πάω στην αστυνομία για καταθέσεις και διατυπώσεις μου είπαν», δήλωσε από την πλευρά του ο γιος του 78χρονου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version