Παρασκευή, 13 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Τουρκία: Η πρώτη εικόνα του 78χρονου από την Κοζάνη που εντοπίστηκε μετά από 6 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη – Στο πλευρό του η εγγονή του

Τουρκία: Η πρώτη εικόνα του 78χρονου από την Κοζάνη που εντοπίστηκε μετά από 6 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη – Στο πλευρό του η εγγονή του

Μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται πλέον ο 78χρονος από την Κοζάνη, που αγνοούνταν για έξι ημέρες στην Κωνσταντινούπολη, αφού εντοπίστηκε σώος το πρωί της Παρασκευής (13.09.2024).

Ο ηλικιωμένος άνδρας από την Κοζάνη, βγήκε από το αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμεινε λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να εξηγήσει στις τουρκικές Αρχές κάτω από ποιες συνθήκες χάθηκε, αλλά και που βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα.

Αφού ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο της αστυνομίας, μαζί με την εγγονή του, με προορισμό το ξενοδοχείο, όπου μένει η οικογένειά του, η οποία ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να τον εντοπίσει.

Δείτε στο βίντεο του newsit.gr τη στιγμή που βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα

Ο 78χρονος, μαζί με την εγγονή του, χαμογελούν ευτυχισμένοι από την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Πώς εντοπίστηκε ο 78χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οδηγός του ταξί όταν εντόπισε τον 78χρονο, τον μετέφερε στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει η οικογένειά του από την Κοζάνη.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να τους εντοπίσει εκεί και έτσι ενημέρωσε άμεσα το Ελληνικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης.

Με τη σειρά του, το Προξενείο ενημέρωσε την τουρκική αστυνομία, η οποία παρέλαβε τον 78χρονο και τον οδήγησε με ασφάλεια στο αστυνομικό τμήμα, ενημερώνοντας παράλληλα και τους συγγενείς του για την ευτυχή εξέλιξη.

Καθοριστικό ρόλο στις έρευνες για τον εντοπισμό του 78χρονου διαδραμάτισε η εκπομπή Live News και η απεσταλμένη ρεπόρτερ στην Κωνσταντινούπολη Ευφροσύνη Κυριαζή. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις