Ελλάδα

Τουρκία σε Ελλάδα: Να εκδοθούν τώρα οι 8 αξιωματικοί που συμμετείχαν στο πραξικόπημα

Ανήμερα της επετείου της απόπειρας πραξικοπήματος που έγινε στις 15 Ιουλίου 2016, η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα με ανάρτησή της στο facebook καλεί την ελληνική κυβέρνηση να εκδώσει στην Τουρκία τους 8 Τούρκους αξιωματικούς (και άλλους) όπως αναφέρει που κατέφυγαν στην χώρα μας.

Με άλλα λόγια η τουρκική κυβέρνηση που επικαλέστηκε την απόφαση της δικαιοσύνης για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί καλεί την Ελλάδα να αγνοήσει τις δικαστικές αποφάσεις και να εκδώσει στην Άγκυρα τους ανθρώπους που η Τουρκία θεωρεί υπεύθυνους για το πραξικόπημα.

Γράφει η ανάρτηση: «Περιμένουμε 4 χρόνια τώρα για την έκδοση των 8 πρώην αξιωματικών του στρατού (και άλλων) που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου 2016. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό».

Δείτε την ανάρτηση

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες ντροπής στα δικαστήρια Ευελπίδων: Μετέφεραν δικαστικά έγγραφα με ιμάντες μέσα σε μπλε σακούλες
Ως βασικό «όχημα» των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου μεταφέρονται δικογραφίες, χρησιμοποιούνται καρότσια σούπερ μάρκετ ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις τα ηλεκτρονικά καρότσια λόγω έλλειψης
Δικαστικά έγγραφα μέσα σε μπλε σακούλα μεταφέρονται μέσω ιμάντα