Ελλάδα

Τους… έφαγε η φέτα! Παίρνει κεφάλια στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ο υπουργός μετά τη γκάφα

Την παραίτηση από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ζήτησε, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επιστολή του προς τα μέλη του ΔΣ του οργανισμού, αναφέρει πως ο λόγος που ελήφθη αυτή η απόφαση είναι η ευθύνη που φέρουν ώστε να χαθούν οι προθεσμίες σύναψης συμβάσεων για το πρόγραμμα προώθησης της Φέτας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς και σε τρίτες χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταληκτική προθεσμία υπογραφής σύμβασης για το πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας ΠΟΠ «Feta PDO. Let’s get real!» στην Ευρωπαϊκή Αγορά και σε Τρίτες Χώρες, έληγε στις 13 Μαΐου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η εντολή για την εκτέλεση του Γιώργου Μοσχούρη δεν φαίνεται να δόθηκε από τη φυλακή – Στο μικροσκόπιο το ταξίδι στο Ντουμπάι
Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες δεν ήταν Έλληνες και εξετάζεται η εμπλοκή ξένης μαφίας, συγκεκριμένα της ρωσικής που συνεργάζεται με Έλληνες ποινικούς ώστε να επικρατήσουν στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και καυσίμων
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 4