Δευτέρα, 28 Οκτ.
15oC Αθήνα

Τους είδε αλλά δήλωσε…αναρμόδιος ο Α.Δαβάκης για τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Μια ακόμη άκαρπη συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είχαν σήμερα οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Ο Υφυπουργός Αθανάσιος Δαβάκης τους είδε μεν…δήλωσε αναρμόδιος δε. Τι λένε στο Newsit οι εργαζόμενοι.

Με άδεια χέρια έφυγαν από το Πεντάγωνο για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά οι οποίοι παραμένουν απληρωτοι εδώ και 20 μήνες και έχουν φτάσει στα όρια τους.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Οι εργαζόμενοι είχαν σήμερα ραντεβού με τον Υφυπουργό Εθνικης Αμυνας, Αθανάσιο Δαβάκη αλλά οπως δήλωσε στο Newsit o προεδρος των εργαζομένων Βασίλης Καρακίτσος “ο υφυπουργός μας ειπε πως ειναι αναρμόδιος για να το δικό μας θέμα. Μας ειπε βέβαια πως το γνωρίζει αλλά υπάρχουν καποιοι σχεδιασμοι της κυβέρνησης που δεν ειναι ακόμη ανακοινώσιμοι”.

Θα χορηγηθεί Χριστουγεννιάτικο βοήθημα στους εργαζόμενους από τον ΟΑΕΔ

Το μονο ευχάριστο ειναι πως οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία θα λάβουν ένα βοηθημα για τα Χριστουγεννα ύψους 640 ευρώ ο καθένας οπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Τσιμπίδης, μέλος του σωματείου “Τρίαινα”. Το βοήθημα αυτό θα δοθεί απο τον ΟΑΕΔ μετά από την απόφαση 99539 του Υπουργείου Εργασίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Σταματήστε αυτό το έγκλημα” βροντοφωνάζουν οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός Βενιζέλου με την πρόταση για εξεταστική επιτροπή – ΠΑΣΟΚ: Σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με συμφέροντα προμηθευτών των Ενόπλων Δυνάμεων

Σφοδρότατη επίθεση “γαλάζιων συνδικαλιστών” σε Σαμαρά – Βενιζέλο για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Νέο πρόβλημα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Με τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά συναντήθηκε ο Φ. Κουβέλης

Πορεία στο Μαξίμου από εργαζόμενους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Δαβάκης – Γεννηματά: Τι είπε για την “κόντρα” τους ο ΥΦΕΘΑ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε