Ελλάδα

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Παντελή Παντελίδη

Η αυριανή πρεμιέρα δεν θα γίνει ποτέ. Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του λίγο μετά τις οκτώ το πρωί στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με τη Θράκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής ετοιμαζόταν για την έναρξη του νέου προγράμματος στο Teatro Music Hall στο Μοσχάτο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.
Η μοίρα όμως φαίνεται είχε άλλα σχέδια. Ο γνωστός τραγουδιστής συνοδευόμενος από δύο γυναίκες  κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου για τις πτήσεις εξωτερικού προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Είχε φαίνεται αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν μπόρεσε να ελέγξει την πορεία.
Το μαύρο αυτοκίνητο καρφώθηκε στο μπάρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
BBC: Ποιους κινδύνους κρύβει το ηφαίστειο της Σαντορίνης και τι θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση έκρηξής του
Ομάδα του BBC βρέθηκε στο ερευνητικό σκάφος Discovery μαζί με 23 επιστήμονες που εξερευνούν τον υποθαλάσσιο κρατήρα της Σαντορίνης, αλλά και το γειτονικό ηφαίστειο του Κολούμπο
Το νησί της Σαντορίνης