Ελλάδα

Τραγωδία μετά τη φωτιά στο Μάτι – Δυο νεκροί στα αζήτητα

Δεν έχει τέλος η τραγωδία μετά τη φωτιά στην Ανατολική Αττική. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν δυο σοροί ανθρώπων οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενείς.

Το τραγικό είναι ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση οι σοροί δεν είναι αναγνωρίσιμες και κανείς δεν έχει δώσει στοιχεία DNA που να ταιριάζουν.

Σύμφωνα με το newsit.gr, η μία ταυτοποίητη σορός είναι πιθανόν να ανήκει στο ένα άτομο που υπολογίζεται ως αγνοούμενο, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπο.
Επίσημα οι ταυτοποιημένοι νεκροί μέχρι το βράδυ της 1ης Αυγούστου έχουν ανέλθει στους 85 και συνολικά ο μέχρι στιγμής αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι είναι 87.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στον Ιανό, σε εκδήλωση για τα Τέμπη: «Έξω οι αλήτες» από τον Καραμπελιά, πέταξαν τρικάκια εναντίον του
Η εκδήλωση είχε ως θέμα «την πολιτική τυμβωρυχία των Τεμπών» και ξεκίνησε με ομιλία του Γιώργου Καραμπελιά, εναντίον του οποίου ακούστηκαν συνθήματα
Συνθήματα έξω από τον Ιανό
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 3