Site icon NewsIT

Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής: Ξέσπασμα στα δικαστήρια από τον πατέρα του 19χρονου Γιάννη

30.08.2024 | 10:36
Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής: Ξέσπασμα στα δικαστήρια από τον πατέρα του 19χρονου Γιάννη

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Η ματαίωση του τεχνικού ελέγχου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, που σκοτώθηκε το παιδί, τον έκανε να ξεσπάσει για ακόμα μια φορά.

Τον Εισαγγελέα Εφετών επισκέπτεται ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι στη Χαλκιδική, ο οποίος είδε να απορρίπτεται τελευταία στιγμή το αίτημά του να γίνει τεχνικός έλεγχος στα μηχανήματα από πιστοποιημένη εταιρεία από τον Εισαγγελέα Πολυγύρου.

Μαζί με τον πατέρα, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης φίλοι και συγγενείς του 19χρονου, με τους νεαρούς ντυμένους στα μαύρα να κρατούν μια φωτογραφία του φίλου τους, που χάθηκε τόσο άδικα.

Ο Γιώργος Καμπαϊλής, ο πατέρας του Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο λούνα παρκ είχε ζητήσει να γίνει πραγματογνωμοσύνη από δικούς του τεχνικούς συμβούλους, ωστόσο απορρίφθηκε από την εισαγγελία. Σύμφωνα με την απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Χαλκιδικής η εταιρεία δεν είναι στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων και έτσι σταμάτησε η διαδικασία ελέγχου των μηχανημάτων.

Ο ίδιος ξέσπασε πριν λίγο φτάνοντας στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι η απόφαση του Εισαγγελέα να ματαιωθεί ο τεχνικός έλεγχος είναι σκάνδαλο και πως πρέπει να δοθεί εντολή να γίνει ο τεχνικός έλεγχος, ενώ σημείωσε πω βρίσκεται εδώ με τη φωτογραφία του παιδιού του και όχι με το ίδιο του το παιδί.

Thesstoday- Οργισμένος ο πατέρας του 19χρονου στα Δικαστήρια

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν, το παιδί μου το έφεραν με φωτογραφία εδώ. Κανείς δεν είχε δικαίωμα να το πάρει», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιάννη.

Για τον πατέρα του 19χρονου η παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για την τραγωδία είναι σκοπός της ζωής του. Όπως λέει όλοι εκείνοι που υπέγραψαν, δεν έκαναν τους απαιτούμενους ελέγχους και αδιαφόρησαν στο βωμό του κέρδους, θα έρθουν αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους.

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, που ανέθεσε τη νομική του εκπροσώπηση στον Αλέξη Κούγια, υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως η επιχείρησή του λειτουργούσε νόμιμα και πως όλα τα παιχνίδια είχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version