Ελλάδα

Τραγωδία στο Πέραμα! Εξερράγη χύτρα και αποκεφάλισε γυναίκα

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στο Πέραμα. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν μια γυναίκα την ώρα που μαγείρευε βρήκε φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χύτρα στην οποία μαγείρευε η 57χρονη γυναίκα εξερράγη και την σκότωσε! Το φοβερό δυστύχημα αποδίδεται σε αποσυμπίεση με αποτέλεσμα να “σκάσει” η χύτρα και να αποκεφαλίσει την γυναίκα που βρισκόταν μέσα στην κουζίνα.

Οι γείτονες της γυναίκας δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως έγινε το δυστύχημα και χάθηκε από την μια στιγμή στην άλλη.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην οδό Σαπφούς 24 όπου έσπευσε άμεσα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας παρότι δεν είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το εγγόνι μου έχει αναπνευστικό πρόβλημα και το μετέφεραν στο νοσοκομείο προληπτικά» λέει η γιαγιά του παιδιού που νοσηλεύεται μετά τη φωτιά στην Κεφαλονιά
Άκουσα περίεργους θορύβους και είπα στον μικρό να πάει να δει τι γίνεται, γύρισε και μου είπε "γιαγιά, κάτι καίγεται" και αμέσως σηκώθηκα, άρπαξα τον μικρό και τον έβγαλα έξω» λέει η γιαγιά του παιδιού για την φωτιά στο Αργοστόλι
Φωτιά στο Αργοστόλι