Ελλάδα

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αλλαγές δρομολογίων λόγω κορονοϊού και… Πάσχα

Το Πάσχα αλλά και οι περιορισμένες μετακινήσεις εξαιτίας μέτρων κατά του κορονοϊού φέρνουν αλλαγές και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Όπως ανακοινώθηκε, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τροποποιεί επιλεγμένα δρομολόγια για τις ημέρες του Πάσχα, ως ακολούθως:

Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα: Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 56 και 57 την Κυριακή του Πάσχα (19.04).

Χαλκίδα – Αθήνα – Χαλκίδα: Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 1532 & 1537 την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (19 & 20.04.2020)

Προαστιακός Λάρισας – Θεσσαλονίκης: Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 1590 – 1593 – 2592 – 2595 την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (19 & 20.04.2020).

Δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Θεσσαλονίκη: Καταργείται η αμαξοστοιχία 3632 από την Μ. Παρασκευή (17.04) έως και την Κυριακή του Πάσχα (19.04) και η αμαξοστοιχία 3631 από το Μ. Σάββατο (18.04) έως και τη Δευτέρα του Πάσχα (20.04.2020).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο στον Πολύμυλο Κοζάνης: Ουρές 22 χιλιομέτρων στην Εγνατία – Νερά στους εγκλωβισμένους οδηγούς στέλνει η Περιφέρεια
Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Εγνατία οδό μετά το τρομερό τροχαίο δυστύχημα που έγινε στα διόδια Πολυμύλου με δυο ανθρώπους...
Φωτογραφία Kozanimedia.gr
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Σαντορίνη: Θρήνος για την 59χρονη καθαρίστρια που σκοτώθηκε από πτώση πτυσσόμενου κρεβατιού – «Ήθελε να το κατεβάσει κι έσπρωξε το αμορτισέρ»
«Οι συγγενείς είπαν ότι ήταν χαλασμένος ο μηχανισμός, αλλά δεν ήταν» υποστηρίζει το περιβάλλον της ιδιοκτήτριας του καταλύματος
Η 59χρονη καθαρίστρια