Ελλάδα

Τραυματίστηκε αστυνομικός στα επεισόδια με αγρότες στην Καρδίτσα

Τα επεισόδια έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1/25) στο μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα, όταν αστυνομικοί εμπόδισαν την είσοδο των αγροτών στον Ε65.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ομάδα των συγκεντρωμένων διαδηλωτών στην προσπάθεια τους να απωθήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις για να μπουν πεζοί και να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Ε-65, «επιτέθηκαν και έριξαν στο οδόστρωμα αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο, πραγματοποίησαν την απολύτως αναγκαία χρήση των ενδεδειγμένων μέσων, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον τραυματία αστυνομικό και να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, από τον αυτοκινητόδρομο».

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των διαδηλωτών ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν άμεσα, για βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες.

Στο σημείο έγινε διακοπή της κυκλοφορίας για περιορισμένο χρόνο, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Και η ανακοίνωση της Αστυνομίας καταλήγει:

«Σημειώνεται ότι το ανωτέρω περιστατικό ήταν μεμονωμένο καθώς αντίστοιχες κινητοποιήσεις αγροτών, πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες περιοχές της επικράτειας και ολοκληρώθηκαν ομαλά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, καταιγίδες και χαλάζι σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Ανατολική Στερεά
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει στα δυτικά τους 22 με 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου
Βροχή