Ελλάδα

Τραυματίστηκε αστυνομικός στα επεισόδια με αγρότες στην Καρδίτσα

Τα επεισόδια έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1/25) στο μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα, όταν αστυνομικοί εμπόδισαν την είσοδο των αγροτών στον Ε65.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ομάδα των συγκεντρωμένων διαδηλωτών στην προσπάθεια τους να απωθήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις για να μπουν πεζοί και να διακόψουν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Ε-65, «επιτέθηκαν και έριξαν στο οδόστρωμα αστυνομικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο, πραγματοποίησαν την απολύτως αναγκαία χρήση των ενδεδειγμένων μέσων, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον τραυματία αστυνομικό και να απομακρύνουν τους διαδηλωτές, από τον αυτοκινητόδρομο».

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των διαδηλωτών ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν άμεσα, για βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες.

Στο σημείο έγινε διακοπή της κυκλοφορίας για περιορισμένο χρόνο, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Και η ανακοίνωση της Αστυνομίας καταλήγει:

«Σημειώνεται ότι το ανωτέρω περιστατικό ήταν μεμονωμένο καθώς αντίστοιχες κινητοποιήσεις αγροτών, πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες περιοχές της επικράτειας και ολοκληρώθηκαν ομαλά».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη για το άγαλμα Μπουτάρη: «Σιγά μη φοβηθώ» η απάντηση Αγγελούδη στα συνθήματα εθνικιστών
Μέλος της εθνικιστικής οργάνωσης «Ενωμένοι Μακεδόνες» άρχισε να φωνάζει κατά του αείμνηστου πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη
Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με θέμα να στηθεί άγαλμα στη μνήμη του Γιάννη Μπουτάρη