Ελλάδα

Τριπλή απεργία σε Μετρό , Ηλεκτρικό και Τραμ

Χειρόφρενο θα τραβήξουν για τρεις ημέρες τα μέσα σταθερής τροχιάς στην Αττική με αρχή την Πέμπτη.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της ΣΤΑ.ΣΥ κλιμακώνονται με απόφαση που λήφθηκε χθες από το Συντονιστικό των Σωματείων Εργαζομένων.
Μοναδικό αίτημά τους, όπως δηλώνουν είναι να μην προχωρήσει, εδώ και τώρα, η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, μειώνοντας τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες.

Σύμφωνα με την απόφαση των εργαζομένων θα υπάρξουν τρεις απεργιακές κινητοποιήσεις. Οι 24ωρες απεργίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 23/2/2017, την Τετάρτη 1/3/2017 και την Παρασκευή 3/3/2017.

 

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη
Διέρρευσαν στο dark web 813 GB προσωπικών δεδομένων και τραπεζικοί λογαριασμοί χιλιάδων φοιτητών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου
Διέρρευσαν ονοματεπώνυμα, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αριθμοί ταυτότητας, υπογραφές, φωτογραφίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα, email, τραπεζικοί λογαριασμοί, στοιχεία πληρωμών και ιατρικά δεδομένα
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Διέρρευσαν στο dark web 813 GB προσωπικών δεδομένων και τραπεζικοί λογαριασμοί χιλιάδων φοιτητών