Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στο Σχηματάρι: Νεκροί αστυνομικός διευθυντής και η σύζυγός του – Άφησαν πίσω τους δύο παιδιά

Η μοτοσικλέτα του ζευγαριού εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο

Με αίμα βάφτηκε το βράδυ της Κυριακής (12.01.2025) η εθνική οδός στο ύψος του Σχηματαρίου μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στο Σχηματάρι, σύμφωνα με το eviaonline, είναι ένας 53χρονος αστυνομικός διευθυντής και η 45χρονη σύζυγός του οι οποίοι είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν η μοτοσικλέτα του ζευγαριού εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει στο διαχωριστικό διάζωμα.

Ο 53χρονος άνδρας φέρεται πως πέθανε ακαριαία ενώ η σύζυγός του μετά την πτώση, υπέκυψε στα τραύματά της.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τα θύματα.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα