Ελλάδα

Τροχαίο με εγκατάλειψη στη Βασιλίσσης Σοφίας

Για αρκετή ώρα έκλεισαν δυο λωρίδες στην άνοδο και άλλες δυο στην κάθοδο της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, εξαιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος.

Άγνωστο ακόμη γιατί, στο φανάρι των πεζών που βρίσκεται έξω από το Μέγαρο Μουσικής, ένα αυτοκίνητο τράκαρε με μηχανάκι, ενώ μετά τη σύγκρουσή τους παρέσυραν και μια πεζή!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, αφήνοντας πίσω του δυο ελαφρά τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα στις 10 το πρωί το πόρισμα για την τραγωδία των Τεμπών: «Τα έλαια σιλικόνης δεν ευθύνονται για την έκρηξη»
Αναμένεται ακόμα ένα πόρισμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τα έλαια σιλικόνης και ένα πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τα τρία βίντεο
Τα συντρίμμια των τρένων μετά το δυστύχημα των Τεμπών