Ελλάδα

Τροχαίο με έναν τραυματία στον Κηφισό: Αυξημένη κίνηση και στην Αττική Οδό

Σε ποιους δρόμους παρατηρείται αυξημένη κίνηση

Τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (24.01.25) στον Κηφισό, στο ύψος της Λυκόβρυσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί στο σημείο κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ λόγω του περιστατικού παρατηρείται αυξημένη κίνηση και στην Αττική Οδό.

Το τροχαίο συνέβη στο 12ο χιλιόμετρο του Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, όταν ένα φορτηγάκι συγκρούστηκε με μία μηχανή. 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της μηχανής.

Λόγω του τροχαίου έχουν δημιουργηθεί σημαντικά προβλήματα στην κίνηση στην άνοδο του Κηφισού, από το ύψος του Περιστερίου.

Την ίδια στιγμή προβλήματα εντοπίζονται και στην Αττική Οδό με καθυστερήσεις από 10 έως 15 λεπτών να καταγράφονται στις εξόδους για Λαμία.

Σε ποιους άλλους δρόμους εντοπίζονται προβλήματα

Στο μεταξύ, με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» και οι οδηγοί που κινούνται στη Λεωφόρο Κηφισίας και τη Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Kinisi

Μικροπροβλήματα εντοπίζονται και στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και στον Πειραιά.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η απάντηση της Hellenic Train για την ακινητοποίηση συρμού του προαστιακού σε σήραγγα - «Θα προβούμε τα νόμιμα κατά του ΙΧ που προκάλεσε βραχυκύκλωμα»
Σύμφωνα με την εταιρεία, το περιστατικό οφείλεται σε διακοπή ηλεκτροδότησης, η οποία αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις σε ορισμένα δρομολόγια
Διακοπή δρομολογίων στον προαστιακό από σύγκρουση ΙΧ σε προστατευτικές μπάρες /
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του 51χρονου στο λεωφορείο που επέβαινε το δεύτερο θύμα του
Στο οπτικό υλικό αποτυπώνεται καρέ -  καρέ όλη η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης για να χτυπήσει τον 57χρονο μανάβη και στη συνέχεια να επιβιβαστεί στο λεωφορείο όπου πραγματοποίησε τη δεύτερη επίθεση
Η επίθεση του 51χρονου σε λεωφορείο και σε ΑΤ στο Κορωπί